Hoppa till innehåll

Styrelsen

Nuvarnade styreles tillträdde i mars 2023 och valdes på föreningens årsstämma 2023.

Annika

Ordförande

"Jag har på senare år omskolat mig till trädgårdsmästare efter en lång karriär som civilingenjör. Min passion är odling av ätbara växter och biologisk mångfald."

Caisa

Kassör

"Jag är konsult i bl.a. trädgårdsbranschen och är civilingenjör i botten. Min passion är olika odlingsmetoder och perennuppdragning"

Pernilla

Sekreterare

"Jag är Älvsjöbo sedan 30 år, med stort intresse av trädgård och odling. Nu hoppas jag kunna bidra till att vår oas Långbro Park får än fler möjligheter till rekreation och återhämtning."

Susanne

Ledamot

"Jag har tidigare arbetat med kultur för barn- och unga och har på senare år omskolat mig för att arbeta med trädgårdar och odling. Min dröm är att starta upp en verksamhet med odlingspedagogik och hälsoträdgårdar."

Marie

Ledamot

"Jag älskar blommor och är mycket intresserad av trädgård och odling på ett hållbart sätt för klimatet. Vill bidra med att öka intresset för miljö och odling."

Agnes

Ledamot

"Jag älskar att odla tillsammans! Jag gör det både på fritiden och i jobbet med Boodla. Jag är Fruängsbo sedan 2013 och ser fram emot att vara med och utveckla trädgården till en plats för fler."

Richard

Ledamot

Birgitta

Ledamot

"Jag är Herrängsbo sedan 1989 och har alltid varit intresserad av att påta i trädgården, mest med blommor. Nu ser jag fram emot att odla ätbara växter tillsammans med andra entusiaster."