Styrelsen

Nuvarnade styreles tillträdde i september 2020 och valdes på föreningens årsstämma 2020.

Annika

Ordförande

"Jag har på senare år omskolat mig till trädgårdsmästare efter en lång karriär som civilingenjör. Min passion är odling av ätbara växter och biologisk mångfald."

Caisa

Kassör

"Jag är konsult i bl.a. trädgårdsbranschen och är civilingenjör i botten. Min passion är olika odlingsmetoder och perennuppdragning"

Pernilla

Sekreterare

"Jag är Älvsjöbo sedan 30 år, med stort intresse av trädgård och odling. Nu hoppas jag kunna bidra till att vår oas Långbro Park får än fler möjligheter till rekreation och återhämtning."

Susanne

Ledamot

"Jag har tidigare arbetat med kultur för barn- och unga och har på senare år omskolat mig för att arbeta med trädgårdar och odling. Min dröm är att starta upp en verksamhet med odlingspedagogik och hälsoträdgårdar."

Johanna

Ledamot

"Jag är formgivaren som efter 10 år i branschen valde att följa en dröm och sadla om till trädgårdsmästare. Uppvuxen på landet i Västergötland, och bor sedan 2012 i Långbro park med min familj."

Josefin

Suppleant

"Jag är utbildad trädgårdsmästare och arbetar som projektledare av digitala tjänster och affärsutveckling. Min passion är odling av snittblommor."